Politica de reprogramare si de anulare

Reprogramarea participării la curs

 

Dacă doriți să reprogramați participarea la un curs, trebuie să faceți o cerere către learning@arcstake.com cu 5 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului. Reprogramările solicitate nu se taxează suplimentar.

Nu puteți face o cerere de amânare a cursului cu mai puțin de 5 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.

 

Anularea participării la curs

Prin finalizarea înscrierii la un curs și achitarea taxei, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

Aveți dreptul să vă anulați rezervarea în orice moment, conform următorilor termeni:

  1. Orice curs anulat după înregistrare – se aplică o taxă de administrare de 25% din prețul cursului (care nu va fi rambursat), depozitul rămas va fi rambursat. Trebuie să solicitați anularea cursului cu 5 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.
  2. Nu sunteți eligibil pentru rambursare dacă ați făcut o cerere de anulare a cursului cu mai puțin de 5 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.
  3. ARC Academy își rezervă dreptul de a anula un curs dacă numărul de participanți nu a atins minimul necesar pentru a desfășura cursul în mod eficient. De asemenea, compania își rezervă dreptul de a anula în cazul unei circumstanțe neprevăzute, care nu permite organizarea evenimentului într-un mediu sigur. În cazul unei anulări, ARC Academy fie va propune o dată alternativă a cursului, fie va oferi o rambursare integrală a taxei plătite.

Procedura de anulare

Toate cererile de anulare a prezenței la curs se trimit către learning@arcstake.com. Procesarea acestor cereri poate dura până la 30 zile. 

Shopping Cart
Scroll to Top