Raliul Clujului

ARC Stake este partenerul oficial al campionilor originari din Sibiu, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, la CNR BETANO 2022. Parteneriatul constă în sponsorizarea substanțială a acestor doi concurenți de top la raliuri și, de asemenea, în prezența activă a echipei ARC Stake și a susținătorilor acesteia în toate etapele campionatului.

Despre Sebastian Barbu, pilotul

Totul a început pe zăpadă și s-a încheiat cu 6 titluri naționale de schi și două participări la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci și Pyongchang, ca antrenor al echipei naționale de schi alpin.

În sezonul 2009 a participat pentru prima dată la Campionatul Naţional de Raliuri al României în calitate de copilot. După un an de competiție, a decis să se urce la volanul mașinii de competiție, descoperind o pasiune autentică pentru acest sport.

Au urmat momente de maxim succes, cu zeci de premii la competiții naționale și internaționale. Cele mai importante performanțe realizate sunt locul 1 la Raliul Sibiului din 2013, etapă în Campionatul European de Raliuri, câștigarea titlului național în cadrul CNRD clasa 11 și obținerea titlului de vicecampion național de raliuri în clasamentul general FIA 2021.

Despre Bogdan Iancu, copilotul

Bogdan Iancu, copilotul sibian de raliu, este unul dintre cei mai experimentați copiloți din Campionatul Național, cu o experiență de peste 20 de ani, atât în ​​țară, cât și în străinătate. A participat la competiții din opt țări, are multiple titluri de campion național la diferite categorii și alături de Sebastian, un titlu de vicecampion național absolut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top