Orasul Artistilor (Sibiu)

Dorim să vă facem cunoscut parteneriatul ARC Stake cu Orașul Artiștilor din Sibiu, având drept finalități principale producerea de artă digitală pe blockchain, facilitarea networking-ului cu artiștii de pe plan local și național, consultanță în emiterea de colecții noi de NFT-uri și nu în ultimul rând furnizarea de suport în materie de front-end și back-end development.

Orașul Artiștilor este o asociație cu sediul în Piața Mică din Sibiu, care are drept misiune promovarea artei și a artiștilor din Sibiu și din țară. Cei care apreciază arta sunt aşteaptați cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshop-uri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care se pot răsfoi cărţi despre artă.

ARC Stake și-a conturat în ceea ce privește interesele și viziunea sa un traseu clar definit, dedicat artei. Primul proiect artistic important demarat de noi se va concretiza în data de 26 august 2022, prin lansarea colecției unice pe piață de NFT-uri muzicale pe blockchain-ul Elrond, marca ARC x Radu Nechifor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top