Focus in the Park (Sibiu)

ARC Stake vă invită la Focus in the Park, ediția 24-28 august 2022!

Focus in the Park este un eveniment dedicat muzicii alternative, jazz și contemporane. Dincolo de aceasta, organizatorii invită publicul la o experiență mult mai complexă, care îmbină perfect muzica cu activitățile în aer liber și gastronomia.

Anul acesta, în Parcul Sub Arini, unde se va derula evenimentul, vor fi amplasate 3 scene timp de 5 zile. Vor fi invitați artiști celebri pe plan național, precum Subcarpați, Irina Rimes și Zdob și Zdub, vor fi prezenți comercianți de preparate culinare gustoase și băuturi rafinate. Se estimează că la eveniment vor participa în jur de 7.000-10.000 de persoane/zi.

Prin parteneriatul cu evenimentul Focus in the Park, echipa ARC Stake vă așteaptă să ne cunoaștem, să vă prezentăm proiectele pe care le avem în derulare, să inițiem discuții despre tehnologia blockchain și domeniul crypto. Vă așteptăm cu multe surprize și mai ales tombole inedite! Ce poate fi mai frumos decât să îți petreci timpul într-o zi de vară la umbra copacilor din parc, savurând un preparat gastronomic delicios, stropit cu o bere artizanala?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top