Crypto Party – Radu Nechifor & DCB // After party DJ Dark

Echipa ARC Stake vă împărtășește cu entuziasm faptul că petrecerea de networking corespunzătoare seriei primelor patru cursuri “Blockchain Adventure” livrate la Sibiu se va desfășura într-o locație încântătoare în data de 26 august 2022, și anume Backyard! 

ARC Stake este partener oficial Backyard, club de evenimente situat la Aerodromul Măgura Cisnădie. Acesta este menit să ofere momente de neuitat, clipe magice și mai presus de toate, petreceri extraordinare. În exterior și în interior, noapte și zi! 

Ne-am gândit să oferim fanilor și cursantilor noștri o experiență savuroasă și unică, intensificată de reprezentația senzaționalei formații “DreamCatchers Band”, alegerea perfectă pentru un show maxim. Radu (voce), Anca (voce), Ramona (backing vocal), Marius (clape), Dima (trompetă), Mircea (bass), Gabi (chitară) și Tobo (percuție) te vor surprinde prin talent, repertoriu și tinerețe. Piese noi sau vechi cunoscute din genurile pop, rock, dance, rock’n roll, twist, raggae, disco, blues, vor crea o atmosferă extraordinară. 

Dar suita de suprize și emoții plăcute nu se încheie aici! Vă anunțăm cu satisfacția pe care ne-o rezervă fiecare proiect major împlinit faptul că evenimentul organizat de noi la Backyard în data de 26 august 2022 este prilej de lansare a colecției unicat de NFT-uri în creion, pe blockchain-ul Elrond, avându-l ca autor pe unul dintre cei mai valoroși interpreți la nai pe plan național si internațional, colegul nostru, Radu Nechifor! Nu îți dezvăluim mai multe despre capodoperele digitale create cu mult talent și multă muncă în echipă. Rămâne să le descoperi personal!

Cireașa de pe tort de la acest eveniment de excepție este prezența nimeni altuia decât a Dj Dark! Dj Dark și-­a câștigat renumele în primul rând prin intermediul muncii depuse și a pasiunii puternice, iar mai apoi datorită implicării sale în seturile săptămânale de la radio, fiind astfel unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați remixeri din România. A remixat piesele artiştilor din afară, precum Rihanna, Adele, Calvin Harris, David Guetta, Pitbull, dar și din Romania, cum ar fi Carla’s Dreams, Andreea Bănică, Liviu Hodor, Antonia, Nick Kamarera.

Artist la Touch Music, consacrat la toate edițiile Liberty Parade din 2010 încoace, participând la evenimente peste tot în țară și nu numai, în Italia, Irlanda, Bulgaria, Albania, Germania, Londra, Dj Dark a reușit să acumuleze o experiență vastă în ceea ce privește muzica electronică, astfel încât și­-a cucerit publicul într­un timp foarte scurt cu producțiile personale, dar și cu talentul și pasiunea sa în materie de Dj­ing.

Acestea fiind spuse, concluzia este următoarea: Crypto Party marca ARC Stake este cu adevărat un eveniment aparte, pe care pur și simplu nu îți permiți să îl ratezi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top